Ивантеевка
Сегодня с 12:00 - 22:45
Гункан краб
160 ₽
40  гр.
Нигири лосось
85 ₽
30  гр.
Нигири копченый лосось
85 ₽
30  гр.
Нигири угорь
95 ₽
35  гр.
Нигири гребешок
85 ₽
30  гр.
Нигири тунец
85 ₽
30  гр.
Нигири креветка
85 ₽
30  гр.
Гункан каруи кани
180 ₽
55  гр.
Гункан филадельфия
90 ₽
40  гр.
Гункан икура
130 ₽
35  гр.
Гункан саламон икура
160 ₽
60  гр.
Гункан спайси лосось
90 ₽
40  гр.
Гункан спайси гребешок
90 ₽
40  гр.
Гункан спайси тунец
90 ₽
40  гр.
Гункан спайси угорь
100 ₽
40  гр.
Гункан спайси креветка
90 ₽
40  гр.
Гункан спайси краб
160 ₽
40  гр.